Support

Support - Taxiteknik

Häng med på en häftig resa hos ett snabbväxande mjukvaruföretag! Taxiteknik växer i rekordfart och kunderna blir fler hela tiden. Älskar du att hjälpa kunder och bygga långsiktiga relationer? Är struktur och ordning dina ledord i livet? Är du dessutom tekniskt intresserad och vill vara en del av ett entreprenörsdrivet mjukvarubolag i tech-världen?


Om tjänsten

Taxiteknik levererar en modern teknisk plattform för taxi och transportföretag i Norden. Våra system är igång och används av våra kunder dygnet runt, årets alla dagar.

I din roll ansvarar du, tillsammans med dina kollegor på supportavdelningen, för teknisk support och incidenthantering. Det huvudsakliga syftet med tjänsten är att förstärka vår tekniska support för att ytterligare förbättra kundupplevelsen för våra kunder. Du kommer att få lära känna många härliga kunder och få möjlighet att göra skillnad på riktigt!

Som supporttekniker är du med och tar emot och registrerar ärenden samtidigt som du felsöker och avhjälper felet. Då vi arbetar för kundernas bästa får du också möjlighet att ha mycket kundkontakt i varje ärende samt att hantera ärenden internt.


Du kommer bl.a. arbeta med:

• Felsökning och teknisk problemlösning

• Att implementera den lösning som våra kunder har köpt

• Utbilda våra kunder i hur vår tjänst fungerar och hur kunden får största värde från våra tjänster

• Arbeta med att hålla i workshops, utbildningar och uppföljningar med kunderna.

• Agera på triggers/supportärenden och kontakta kunder proaktivt.


Om dig

Vi söker dig som har en god och social samarbetsförmåga, är intresserad av att ge en fantastisk kundupplevelse och har ett professionellt sätt att hantera saker på. Du är en person som trivs bra i en roll där du får möjlighet att påverka hur kunderna ska uppfatta oss.


Vi tycker det är toppen om du också:

• Är strukturerad och vass på att prioritera

• Är intresserad av utveckling

• Gillar att arbeta med hemsidor och manualer

• Gillar att prata i telefon och hantera ett tangentbord


Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser att du är driven, engagerad, ansvarsfull och flexibel.


Hos Taxiteknik blir du en del av ett härligt gäng. Tjänsten är placerad på Södermalm i Stockholm, alternativ ort kan diskuteras vid rätt kandidat. Du har stora möjligheter att påverka och utvecklas och sist men inte minst, ha kul på jobbet!


Start: Januari 2023


Omfattning: Heltid


Ansökan:

Maila personligt brev och CV till Fredrik Gullman på fredrik@taxiteknik.se

Välkommen med din ansökan!


Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.


Om Taxiteknik

Taxiteknik utvecklar nästa generations trafikledningssystem för taxibranschen.

Systemet är helt webb och app-baserat, byggt med den senaste tekniken för att säkerställa driftsäkerhet och automatiserade processer. Med dagens teknik är det enkelt att anpassa systemet efter våra kunders behov.


www.taxiteknik.se