Frontend-utveklare


Är du på jakt efter ett jobb på ett växande företag där du direkt får gå in och ta ett stort ansvar och tillsammans med ambitiösa kollegor driva utveckling framåt? Har du dessutom ett brinnande intresse för både systemutveckling och utformning av lösningar och trivs i en varierande roll där du får utveckla moderna lösningar till våra kunder? Då är detta en tjänst som passar dig! Sök redan idag då urval sker löpande.

Om tjänsten

Vi söker en lösnings och design intresserad frontend utvecklare med lite längre erfarenhet som kan axla ansvar för frontend utveckling i vårt företagets produktutveckling. Vi är i dagsläget i en tillväxtfas där du kommer att arbeta på TaxiTekniks centrala kontor i Stockholm. Som systemutvecklare kommer du att arbeta ihop med våra kundteam för att leverera lösningar till våra kunder. Vi letar efter dig som vill bli en del av oss i ett långsiktigt perspektiv och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som frontend utvecklare kommer du vara en del i TaxiTekniks produktutvecklingsteam och arbeta med att utveckla och leverera moderna lösningar till våra kunder. Du kommer att arbeta med produktutveckling i förändrings- och leveransprojekt till TaxiTekniks kunder. Arbetet kommer utföras inhouse på kontoret.

Du kommer till exempel att:

 • Designa och utforma lösningar tillsammans med våra konsulter och kunder
 • Utveckling i HTML5, javascript, angular
 • Integrera tjänster med t ex JSON/REST, WS/SOAP
 • Utveckla responsiva webbgränssnitt
 • Arbeta med databashanterare

Tjänsten passar dig som har ett intresse för både systemutveckling och design, och söker en långsiktig tjänst där du kan vara med och utveckla din plats i företaget. Du har tidigare erfarenhet av likande arbetsuppgifter och vill lära mer inom området och om transportbrancshen. Du får möjligheten att jobba i en spännande miljö på ett innovativt företag som arbetar med att utveckla och leverera ett modernt trafikledningssystem till Taxibranschen.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har arbetat i en liknande roll tidigare och har erfarenhet av att arbeta med funktioner och lösningar inom större system och är van av att arbeta i en central roll med fokus på problemlösning och kontinuerligt förbättringsarbete. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta projektbaserat. Vi ser gärna att du

 • Har erfarenhet av databashanterare och objektorientering
 • Har erfarenhet av webbteknologi med HTML5, js, Angular och liknande
 • Har längre erfarenhet inom området
 • Har ett stort intresse för design och webbteknologi
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift

Det är meriterande om du...

 • Har erfarenhet av objektorienterad systemutveckling
 • Har erfarenhet av mobilutveckling native på IOS eller Android
 • Har erfarenhet av arbete med projektredovisning, affärssystem eller redovisning

Som person är du en teamspelare som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och som alltid gör ditt bästa i allt du tar dig an. Du är ödmjuk och prestigelös inför nya arbetsuppgifter och är vetgirig, med ett stort behov av att ständigt få lära dig mer. Du trivs i samarbetet med andra samtidigt som du för den sakens skull inte räds för att ta dig an nya uppgifter och självständigt driva ditt arbete framåt.