Android-utvecklare

Android-utvecklare - Taxiteknik

Taxiteknik växer vidare och söker dig som vill vara med att ta våra Android-applikationer till nästa nivå. Vi söker en Android-utvecklare som kan ta helhetsansvar för våra Android-applikationer. Vi söker dig som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss samtidigt som du får lösa tekniska utmaningar och ha roligt på jobbet med fantastiska kollegor.

Om tjänsten

Som Android-utvecklare på Taxiteknik kommer du att vara en del av ett mindre utvecklingsteam och vara involverad i hela processen, från diskussioner kring kundbehov, till utveckling, lansering och underhåll. Du kommer ansvara för vår fordons-app, som är själva "navet" i fordonet och som styr taxametrar, betalterminaler och övrig hårdvara.

Om dig

Vi tror att du som söker har flera års erfarenhet av Android-utveckling och gillar kombinationen hårdvara och mjukvara. Meriterande om du har erfarenhet av ramverket Flutter, blåtandskommunikation och MQTT.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser att du är driven, engagerad, ansvarsfull och flexibel.

Hos Taxiteknik blir du en del av ett härligt gäng. Tjänsten är placerad på Södermalm i Stockholm. Du har stora möjligheter att påverka och utvecklas och sist men inte minst, ha kul på jobbet!

Fakta

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Ansökan: Maila personligt brev och CV till Patrik Strömstedt på patrik@taxiteknik.se

Välkommen med din ansökan!

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

Om Taxiteknik

Taxiteknik utvecklar nästa generations trafikledningssystem för taxibranschen.

Systemet är helt webb och app-baserat, byggt med den senaste tekniken för att säkerställa driftsäkerhet och automatiserade processer. Med dagens teknik är det enkelt att anpassa systemet efter våra kunders behov.

www.taxiteknik.se