Jobba hos oss!

Vi söker nya kollegor, gärna er som ser nya möjligheter!

Vill du hjälpa våra kunder att upptäcka sina möjligheter?

På TaxiTeknik har vi ambitiösa tillväxtplaner och är alltid på jakt efter nya, drivna kollegor.
Hos oss är vi heller inte fler än att varje medarbetare spelar en avgörande roll. Både för oss själva och för våra kunder. Därför söker vi dig som kommer till jobbet för att både utveckla och utvecklas. Vi erbjuder ett spännande jobb och en arbetsplats som präglas av goda utvecklingsmöjligheter och stor frihet under ansvar.

Vi söker dig med mer än en snygg meritförteckning
Oavsett vilken tjänst du söker lägger vi stor vikt vid dig som person. Några av de egenskaper vi värdesätter är att du är lösningsorienterad, trevlig och tänker långsiktigt. Det är också viktigt att du har ett genuint intresse för att utveckla våra kunders verksamhet, gärna genom innovativa IT-lösningar. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad och engagerad, både i kunder och kollegor. Om du är kreativ och gärna tänker i nya banor är det ett stort plus.


Frihet men också styrkan i ett team.


På TaxiTeknik kommer du själv att kunna styra över stora delar av ditt arbete, samtidigt som du alltid har ett team att bolla med och där diskussioner kan tas upp med närmaste kollega. I många fall är lösningarna vi erbjuder affärskritiska och en viktig del i våra kunders verksamhet. I det arbetet krävs både individuell kompetens och styrkan som följer med ett större och väl fungerande lag.


Frontend-utvecklare

Är du på jakt efter ett jobb på ett växande företag där du direkt får gå in och ta ett stort ansvar och tillsammans med ambitiösa kollegor driva utveckling framåt? Har du dessutom ett brinnande intresse för både systemutveckling och utformning av lösningar och trivs i en varierande roll där du får utveckla moderna lösningar till våra kunder? Då är detta en tjänst som passar dig! Sök redan idag då urval sker löpande.

Läs mer

Android-utvecklare

Vill du vara med och skapa nya unika tjänster för taxibranschen?

Vi söker nu en Android-utvecklare som vill vara en central person i ett litet och snabbt team med stor erfarenhet av att utveckla framgångsrika tjänster. För rätt person erbjuder vi stort eget ansvar och delaktighet i alla beslut, bra lön och utvecklingsmöjligheter.

Läs mer

Spontan-ansökan

Vi har ett antal kommande tjänster inom IT på gång under hösten. Gör din spontanansökan här så är du först med att ta del av våra kommande tjänster.

Läs mer